Hemtelefoni

Beställ ett abonnemang och ring via vår tjänst för hemtelefoni. Vår ambition är att vara ett bra alternativ till de traditionella telebolagen.

Billig hemtelefoni

Vi erbjuder billig hemtelefoni inom Sverige eller till utlandet. Flytta ditt abonnemang på hemtelefonen till oss från andra dyra operatörer för att spara pengar varje månad.  Vi har hemtelefoni via din bredbandsuppkoppling och hemtelefoni via telefonjacket i väggen. För dig som är osäker på vilken typ av hemtelefoni som passar dig bäst så finns det mer information längre ner på sidan.

Beställ billig IP-telefoni | Beställ billig fast hemtelefon

IP-telefoni/bredbandstelefoni

Bredbandstelefoni erbjuder alla tjänster du är van att ha med traditionell Fast Telefoni, fast med möjligheten att styra dina inkommande samtal via mina sidor och ingen fast abonnemangsavgift. Besparingar med IP-telefoni räknas i tusenlappar om året! Ip-telefoni fungerar optimalt med stadsnät eller adsl bredband men många ringer numera även via mobilt bredband (3g och 4g).

Läs mer och beställ billig IP-telefoni här

Fast hemtelefoni via telefonjack

Fast hemtelefoni via det traditionella telefonjacket ska vara enkelt och billigt utan att kompromissa samtalskvalitén, kundtjänst eller fakturarutiner. Du ringer billigt med fasta minutpriser, dygnet runt till alla mobilnät! Att byta hemtelefoni till oss på QuickNet är enkelt. Lämna dina uppgifter via beställningsfunktionen så sköter vi resten. Kontrollera först så att din gamla teleoperatör inte har någon bindningstid.

Läs mer och beställ fast telefoni här (Affinity är en del av QuickNet)

IP-telefoni för Måsta Äng

IP-telefoni innebär att du ringer och tar emot dina fasta samtal via ditt bredband, istället för Telias jack i väggen. Har du t.e.x. bara en trådlös telefon eller bordstelefon kopplar du telefonsladden till vår teleadapter, istället för telefonjacket.

Beställning Måsta Äng