Beställ bredband

Ett snabbt och stabilt bredband via stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs och Hallstahammar. Hos oss får du vänlig service och en leverantör där all vår personal finns i Västerås, beredd att hjälpa till. Inga bindingstider, inga faktureringsavgifter, ingen telefonkö

Kampanj

Beställ bredband innan den 31 maj 2018 så bjuder vi på lunch för 2 personer på Hotel Plaza i Västerås. Kampanjen gäller enbart för nytecknade privata bredbandsabonnemang.

För ADSL läs mer här

Beställning

Leveranstiden är upp till fem arbetsdagar.


Hastighet/Pris
Fakturatyp:

Faktureringsperiod


Kontaktuppgifter


Uttagsnumret hittar du på dosan i ditt hem. Detta nummer måste uppges för att vi ska kunna koppla in bredbandet till dig.


Läs gärna våra allmänna villkor

Bredband via stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar och Arboga

De fem kommunerna Västerås, Eskilstuna, Strängnäs, Hallstahammar och Arboga har startat bolaget Fibra för att driva stadsnätet för bredband. Drift- och utvecklingsbolaget Fibra binder samman och utvecklar de fem kommunernas stadsnät, som då blir ett av Sveriges största nät för bredband. Fibra är alltså i Västerås det som tidigare gick under namnet Mälarenergi Stadsnät eller Västerås Stadsnät. Fibra äger det fysiska kabelnätet och vi som operatör ser till att du som kund via ditt bredband kan surfa på internet.

Frågor och svar om vårt bredband

I vilka orter levererar ni bredband?

Vi kan leverera bredband till alla hushåll som är anslutna till stadsnätet i Västerås, Eskilstuna, Arboga, Hallstahammar, Kolbäck, Kvicksund och Strängnäs.

Kan jag få ett fast IP-nummer?

Nej

Får jag ha en egen Webb-, FTP-, spel- eller mailserver hemma?

Ja

Är några portar spärrade i ert nät?

Nej

Hur många datorer får jag ansluta?

Vi delar ut upp till 3 IP-adresser per kund. Om man har en router hemma kan man ansluta hur många datorer man vill. Vi rekommenderar alla kunder att ha en router som skyddar datorerna hemma.

Kan man flytta med sig sitt bredband?

Man kan alltid flytta med sig sitt bredband till en ny bostad så länge fastigheten är anslutet till stadsnätet. Vid en flytt behöver vi ta ut en engångskostnad på 120 kr inkl. moms.